Monday, April 11, 2011

~sejam bersama hakim~

n3 kali ni nk cite
pasal abg hakim pulak.berikutan
kekecewaan yg teramat sgt di n3 INI.
ibu mengambil beberapa langkah drastik dgn harapan
hakim dapat menperbaiki prestasi pelajarannyer.
muke boring jer klu pasal study.hurmm...
sejak 2 mggu lepas ibu akan luangkan mase selama sejam tuk
ddk same2 ngan abang hakim temankan dia buat homework n study
same2 ngan dia.klu sblm ni ibu make sure dia akan buat smua homework..
check timetable tuk hari esok tp kali ni ibu kene bg lbh tumpuan pada abg hakim.
ibu harap untuk next exam abang hakim akan dapat keputusan yg lbh baik.
insyaallah...ibu yakin abang hakim blh buat.cumanyer abang hakim
ni jenis yg nk cepat siap walau apa keja yg dia buat.
salah ke betul blkg kira.tlg yer sayang....
tlg la ubah perangai tu.
*************************************************************
ibu jugak dah sita
ps 2 abg hakim.ni pun salah satu sebab
gak nape result abg hakim merudum sgt.tp nnt klu
prestasi abang hakim dah meningkat ibu janji
ibu akan pulangkan ps2 tu blk.tp tetap
ade batasannyer.
************************************************************
ekoran dr itu jugak la en.marwan
dah buat password kat pc ibu nih.so...xde la
hakim dok ngadap fb n layan game2 kat internet pulak.
harapan ibu ape yg ibu buat ni dapat menbantu
abg hakim.go hakim go.....

1 comment:

Ju said...

sama la ngan aku eija, ps2 dah simpan dlm peti.. cuti hujung tahun nanti baru bawa klr balik